Lozengrad Hotel

2019 Yılbaşı Programı Kırklareli

Kırklareli’nin en seçkin mekanlarından Lozengrad Hotel bu sene de konuklarına yılbaşında eşsiz bir gece yaşatacak. Şehrin muhteşem panoramik manzarasına hakim Roof Restaurant’ta dünya mutfağının doyumsuz lezzetlerini sizlere sunuyor. Yılbaşı programımıza katılacak sanatçılarımız size sevdiğiniz müziklerle bir yıl boyunca unutamayacağınız bir gece yaşatacak.

Yılbaşında ailenizin küçük fertlerini de unutmadık. Sizler dostlarınızla yemeğinizi yerken, küçük misafirlerimiz de palyaço eşliğinde eğlenceli bir gece geçirecek.

Türk ve dünya mutfağından oluşan yılbaşı yemeğimiz zengin damak tadınıza hitap edecek şampanyalı Hoşgeldin Yeniyıl Kokteyli ile başlayacak. Fransız mutfağının en özel lezzetlerinden olan Kestane Çorbası’nı İtalyan usulü kızarmış sarımsaklı ekmek ile birlikte tadabileceksiniz. Daha sonra alkollü alkolsüz içkiler eşliğinde sunulacak sıcak soğuk mezelerimiz ile devam edecek. Ana yemeğimiz yılbaşı sofralarının vazgeçilmesi fırında kızarmış hindi, kestaneli iç pilav ile sunulacak. Gecemizin özel tatlısı tadı ve hafifliği ile beğenilen Trileçe olacak. Gece sonunda konuklarımıza Özel Gece Çorbamız ikram edilecektir.

Alkol dahil fix menü fiyatı kişi başı 185TL.

Eğlenceli bir gecenin ardından hemen dinlenmek de isteyebilirsiniz. Lozengrad Otel yılbaşı programına katılan misafirlerine özel konaklama fırsatı da sunuyor.

Kişi başı sadece 75TL’ye konaklayıp, yeni yılın ilk kahvaltısını otelimizde yapabilirsiniz.

Rezervasyon için: 0(288) 212 25 00